ŠOKANTNE TVRDNJE SRPSKO-FRANCUSKOG OBAVEŠTAJCA: Na zaveru i mit o Srebrenici potrošeno 25 milijardi evra! (VIDEO)

Napad na premijera

Gost emisije „Intervju“ bio je Jugoslav Petrušić Dominik, srpsko-francuski agent i kontraobaveštajac, bivši pripadnik Legije stranaca i Francuske vojno-obaveštajne službe.

Jugoslav Petrušić Dominik je govorio o manjkavostima u istrazi i kontroverzama u celokupnom slučaju Srebrenice, koje jasno ukazuju na prevaru, ali i o tome kome ide na ruku takav sled događaja.

– Srebrenica je fizička veza sa Ovčarom i Račkom. Fenomen Srebrenice je jedna velika prevara koju su kreirale strane agenture.

Na spisak poginulih u Srebrenici su uvršteni svi preminuli širom Bosne pa čak i nestali u Srbiji, navodi Jugoslav Petrušić Dominik.

On dodaje da ta istraživanja nisu rađena sa srpskim stručnjacima i forenzičarima kako pravila nalažu već su to činile strane agencije i nevladine organizacije.

„Sve ovo je velika prevara koja sa dokumentima može da se raskrinka. Stradala su 484 ratna zarobljenika, i to nije sporno a sve ostale žrtve su dodate na spisak iz ovih 10 opština koje sam naveo i to u različitim godinama i različitim povodom.“

– Žarko Korać, Nenad Čanak i Čeda Jovanović isistiraju na genocidu iz ličnog koristoljublja, a Korać je naprimer javno podržao teroristički akt na tuzlanskoj kapiji i Jasmina Imamovića. Korać je sa Čankom bio te 2005. godine u Tuzli a to kriju, ističe srpsko-francuski agent.

Petrušić podvlači da svuda postoje dokumenti koji jasno govore iz kojih su sve opština doneti mrtvi i sahranjeni u Srebrenicu, ali to svi kriju. „Ta prevara je počela sa Ovčarom, pa preko Srebrenice se završila sa Račkom.

To je međunarodna zavera i prevara sa ciljem da uništi Srbiju.“

– Sva dokumenta koja posedujem nikada nisu uzeta u obzir ni u haškom sudu ni u Sarajevu jer nepobitno dokazuju da je mit o Srebrenici obična laž, raskrinkava gost emisije „Intervju“.

„Ali zašto je potreban taj mit, bolesnicima koji ga promovišu“. Petrušić tvrdi da je do sada na tu zaveru i mit potrošeno 25 milijardi evra od čega žive lopovi i bolesnici koji taj mit održavaju. „To je jedna velika prevara i pljačka.“

Ko je sve u ovoj prevari veka učestvovao iz Srbije i sveta pogledajte u videu:

 

Share this post: