ŠTA SE OVO SPREMA U DRŽAVI! Vučić izlazi pred narod sa HRABRIM PREDLOGOM ZA KOSMET! Šta JE TO HRABAR POTEZ?

Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je najavio da će Vlada Srbije na narednoj sednici dogovoriti koji su to tehnički uslovi potrebni za unutrašnji dijalog o Kosovu, koji je ranije inicirao, te poručio da će predlog građanima po tom pitanju biti odvažan.

– Sinoć sam razgovarao sa premijerkom i na sledećoj sednici vlade biće obezbeđeni svi tehnički uslovi da se pokrene ono sve o čemu smo govorili, biće organizovana i radna grupa koja će osigurati logistiku i onda ćemo početi sa svim tim.

Imaćemo strpljenja da saslušamo sve, a onda ćemo biti hrabri da krenemo odvažno s nekim predlogom koji ćemo predstaviti našem narodu – rekao je Vučić obraćajući se na završetku beogradskog bezbednosnog foruma.

Kako je rekao, smatra da je to veoma važno, da ima pravi sadržaj, „bez praznik reči i političkog marketinga“.

Predsednik je rekao da misli da pravo rešenje leži negde između naših i albanskih ustupaka, a s druge strane, i međunarodne zajednice, koja kako kaže, treba da učini napor da razume obe strane.

U protivnom, primetio je, imaćemo zamrznuti konnflikt narednih 10, 20 ili 50 godina, a za to, tvrdi, nemamo više vremena.

(Tanjug)

Share this post: