STRAVIČNA ISPOVEST DEVOJČICE: Tamaru (13) nasilno udali, pa terali da spava sa muževom familijom!

Tamaru (13) nasilno su udali za Mirka (14), a potom je terali da spava sa njegovim rođacima.

Tamara (13) iz Bugarske jedna je od brojnih žrtava trgovine ljudima. Roditelji su joj se rastali kad je napunila pet godina. Nakon razvoda je ni jedan od roditelja nije želeo pa je završila u domu.

Tamo je ostala do 13. godine, kad su otac i maćeha došli po nju.

Odveli su je u mesto Levski.

Otac je tretirao kao nepotreban predmet i svaki dan je tukao po nekoliko puta. Udarao je u glavu i telo, gurao joj ruke u vrući šporet, a jednom je sekao i nožem po telu.

U tom paklu Tamara je živela četiri meseca. Ponadala se boljem životu nakon što ju je maćeha za 4.000 evra prodala trojici muškaraca i ženi. Oni su je odveli u Hrvatsku, u Osijek.

Smestili su je u porodicu u kojoj su je prodali kao suprugu maloletnom Mirku (14). Tamara je prihvatila brak i život u novoj porodici.

Nadala se da će joj biti bolje nego kod oca i maćehe, ali nije bilo tako.

Mirkova baka počela je da je ‘priprema’ za prvi polni odnos.

– Opirala se pa ju je baka pretukla.

Užasno se prepala, hrabro je odbijala bilo kakav polni odnos, ali to e kratko trajalo. Morala je da spava s Mirkom, ali i s rođacima.

Posle su je tukli bez obzira na to je li pristala na seks ili nije – zabeležili su hrvatski policajci.

Shvatila je da joj se neće ispuniti nade u život bez patnje.

Odlučila je da pobegne u Bugarsku, ali ne ocu nego u dečji dom iz kojeg su je odveli. Međutim, Mirkova baka nije mogla da podnese „beg unukove žene”, pa je njen nestanak prijavila policiji.

Srećom, policija ju je brzo pronašla i zaštitila.

Tamaru su smestili u posebnu ustanovu u Osijeku i zadržali su je u Hrvatskoj zbog Programa zaštite identifikovane žrtve trgovanja ljudima.

(Alo.rs)

Share this post: