UBICA VOJNIKA UZVIKIVAO ALAHU AKBAR: Vehabija lociran i pod blokadom! (VIDEO)

bih sipa specijalne jedinice policija

Kako javljaju bosanski mediji, osumnjičeni za ubistvo dva vojnika u sarajevskom naselju Rajlovac je lociran i policija pokušava da pregovara s njim.

Ubica koji je večeras u sarajevskom naselju Rajlovac u kladionici ubio vojnike Nedeljka Radića i Armina Salkića, prilikom upada u kladionicu je uzvikivao Allahu akbar, javljaju bosanski mediji.

Prema poslednjim nepotvrđenim informacijama, policija je locirala osumnjičenog Enesa Omeragića u jednoj kući u Ulici Muhameda Perviza, a Jedinice za specijalnu podršku su blokirale taj objekat, ali i okolne kuće.

Specijalne jedinice pokušavaju da pregovaraju s njim kako bi na najefikasniji način bio uhapšen, a jedinice interventnog voda PU Novi Grad u tom delu grada preusmeravaju vozila na alternativne pravce.

Na mestu događaja se nalaze i jedinice SIPA-e.

Podsetimo, večeras oko 19.35 došlo je do pucnjave u sarajevskom naselju Rajlovac u kladionici u blizini kasarne, gde su dva vojnika Oružanih snaga BiH ubijena, a kada je napadač izašao napolje i pucao na autobus koji se nalazio u blizini.

Inače, očevici su napadača opisali kao momka na lošem glasu koji koristi narkotike i za koga se veruje da pripada vehabijskom pokretu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Avaz.ba)

Share this post: