Ulična potera i brutalnost hrvatskog policajca nad staricom koja je prešla na crveno (VIDEO)

policija hrvatska starica zena hapsenje

Za ženom je odmah došao policajac od nekih 130 kilograma i pitao je da li zna šta je učinila. Žena je nešto odgovorila i krenula dalje, ali policajac ju je sustigao, svom težinom se bacio na nju, srušio je na beton u haustoru i vezao lisicama – rekla je radnica iz obližnje radnje.

U samom centru Osijeka u Hrvatskoj dogodio se incident kada je policajac brutalno srušio ženu na beton i vezao je lisicama.

Naime, ona je prešla ulicu na semaforu dok je bilo upaljeno crveno svetlo što je očigledno bio razlog ovakve reakcije službenog lica.

 Sestra je videla da je žena prešla preko zebre dok je bilo crveno svetlo na semaforu. Za ženom je odmah došao policajac od nekih 130 kilograma i pitao je da li zna šta je učinila.

Žena je nešto odgovorila i krenula dalje, ali policajac ju je sustigao, svom težinom se bacio na nju, srušio je na beton u haustoru i vezao lisicama.

Kolegice i ja izišle smo iz poslovnog objekta i sve videle. Žena je zapomagala “Upomoć ljudi. Pomozite mi!”. Skupilo se mnogo ljudi i svi smo govorili policajcu da pusti tu jadnu ženu koja mu jedva dođe do lakta – rekla je radnica iz obližnjeg objekta.

Policajcu u intervenciji ubrzo su se pridružile i kolege koji su mu pomogle u odvođenju žene u policijsko vozilo.

Žene koje su bile svedoci ove nasilne policijskoe reakcije na prekršaj, kažu da je to bilo strašno i za videti.

– Da je uradila ne znam šta, nije u redu da policajac tako skače po ženi. Kad ju je srušio, kleknuo je na nju, a ona je zapomagala.

Kada joj je stavio lisice žena se, očito šokirana, pokušala oteti, ali joj je tako zavrnuo ruku da mislim da joj je rame iskočilo. Ovo je prestrašno.

Videla sam da se radi o ženici koja baš i nije neka opasnost za okolinu. Bila je skromno obučena i imala je patike na nogama.

Sigurno i nema novac za kaznu zato što je prešla ulicu na crveno.

Da je bila kakva mlađa žena, doterana i u štiklama, policajac sigurno ne bi tako skočio na nju, nego bi joj možda i oprostio što je prešla ulicu kada nije trebalo – kaže Osječanka koja je bila svedok celog slučaja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs /glas-slavonije.hr)

Share this post: