(VIDEO) STARLETA ŠVERCOVALA KOKAIN U VAGINI: Pala Šavijina drugarica, krijumčarila drogu iz Srbije u Dubai!

kokain-smrkanje-linije-zena-starleta-prostitucija

Policija je razotkrila i uhapsila osmočlanu organizovanu kriminalnu grupu iz Beograda koja se sumnjiči da je duži vremenski period krijumčarila kokain iz Srbije u Ujedinjene Arapske Emirate, u Dubai, a drogu su krili na najneverovatnijim mestima, između ostalog – u gaćicama i stomaku!

Tokom akcije policija je zaplenila 238 paketića kokaina pripremljenih za dalji transport i prodaju, a na čelu grupe nalazio se Ivan R. zvani Koki (28).

Pored njega slobode su lišeni Jasmina P. (41) kod koje je pri hapšenju na Aerodromu „Nikola Tesla“ pronađeno oko 100 grama kokaina u 97 paketića.

U nastavku akcije „pali“ su i Nikša K. (28), Boris R. (26), Đorđe P. (42), Jovan L. (41), Nina P. (24) i Tomislav Ž. (57).

Deveti osumnjičeni član pomenute grupe Miodrag R. (46) uhapšen je još u septembru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, kada je kod njega pronađen kokain.

Oni su poznati kao tzv. „mule“, što u kriminalnom žargonu označava švercere koji narkotike skrivaju u telesnim šupljinama, najčešće želucu, da bi ih po dolasku na destinaciju izbacili iz tela.

Jedna od njih je i uhapšena Nina P. (24) čiji profil na društvenoj mreži Instagram jasno svedoči o burnom i bogatom načinu života koji vodi.

Iako navodno „beogradska klaberka“, nepoznato je čime se Nina bavi, ali se po njenim fotografijama vidi da često putuje u Dubai, izlazi na luksuzne žurke i odseda u skupim hotelima, a sudeći po slikama, drugarica je i sa pevačicom Kajom Ostojić, rijaliti zvezdom Natašom Šavijom, Dajanom Slavicom Tripunović, Gogom Aleksić…

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, posle čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

U saopštenju MUP se dodaje da je u stanovima na više lokacija u Beogradu policija zaplenila 140 paketića kokaina, namenjenih daljem transportu i prodaji.

Kurir

Share this post: