VLADIMIR I ZORANOVA LJUBAVNICA SKOVALI ZAVERU! Evo šta su isplanirali kako bi ga izvadili iz zatvora!

Zoranova devojka Zorica je krajem oktobra u policiji ispričala da je ubica izvesni A. D. koga štiti moćni političar.

Dok je Vladimir Marjanović, otac uhapšenog Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Krsmanović tvrdio da je za snajino ubistvo odgovoran biznismemen A. R. Zoranova devojka Zorica Zoka Mitrović je krajem oktobra u policiji ispričala da je ubica izvesni A. D. koga štiti moćni politićar.

Naime, nakon Zoranovog hapšenja 15. septembra, Vladimir je kao krivca za Jeleninu smrt označio biznismena A. R. rekavši da ceo grad zna da on stoji iza zločina, a da je sve namešteno njegovom sinu.

On je tog dana totalno promenio priču i Jelenu, koju je do tada kovao u zvezde i poredio je s anđelima, optužio da je s tim biznismenom bila u vezi.

– Jelena je bila u vezi s jakim tajkunom A. R., koji poseduje pola grada. Sve znamo, mi smo privatno istrživali. On je naredio da je ubiju jer je Jelena od njega zahtevala da se razvede, ali on to nije želeo.

Zbog toga je naredio njeno ubistvo i uticao da istraga ide u pogrešnom pravcu, odnosno, krivicu je prebacio na mog sina Zorana – tvrdio je tada Vladimir.

On je još napomenuo da se boji za Zoranov život, odnosno da mu se nešto loše ne desi u zatvoru, a da bude predstavljeno kao samobistvo.

Vladimir Marjanović je rekao da se vodi i velika borba oko njegove unuke Jane, ali da o tome ne može još ništa da kaže.

– Uplašen sam za porodicu i Zorana. Sad ne smem ništa da pričam, uskoro ću, nadam se, izaći u javnost sa svim dokazima o tome ko stoji iza Jeleninog ubistva – tada je ispričao Vladimir i više se nije javljao na pozive.

S druge strane, Zorica Mitrović, devojka Zorana Marjanovića, u policiji je ispričala svoju teoriju o ubistvu Jelene Marjanović.

– Zorica je optužila izvesnog A. D. da stoji iza Jeleninog ubistva, a da je uz pomoć svog prijatelja iz politike uticao na istragu, odnosno da su zajedno napakovali dokaze protiv Zorana.

Ona je rekla da je u pitanju političar iz redova opozicije, koji je navodno i bivši ministar.

Kao razlog za Jelenino ubistvo, navela je da je taj biznismen bio opsednut njome, a da ona nije želela da ostavi Zorana.

Zbog toga joj se osvetio, ubio ju je, a prijatelj iz politike mu vraća uslugu, pa utiče na istragu i usmerava je u pogrešnom pravcu – rekao je dobro obavešteni izvor.

Prema njegovim rečima, dosadašnjom istragom je utvrđeno da je Zoran Marjanović u više navrata inspektorima ukazivao na neke tragove koji bi mogli dovesti do ubice, ali oni su samo oduzimali dragoceno vreme ljudima koji su radili na slučaju.

Svi ti tragovi su bili proveravani i pokazali su se kao ništavni, odnosno, bili su bezvredni.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Peticiju za puštanje Zorana potpisala šačica ljudi

Devojka Zorana Marjanovića, Zorica Zoka Mitrović, osim toga što stoji iza Fejsbuk grupe „Podrška Zoranu Marjanoviću“, pokretač je onlajn peticije za puštanje Zorana Marjanovića na slobodu.

Naime, kako jasno piše, pokretač peticije je Zorica Mitrović i peticija je pokrenuta je 24. novembra, a do sada ju je podržalo ukupno 19 ljudi.

Gotovo u isto vreme, korisnici društvenih mreža koji smatraju da Zoran Marjanović neosnovano boravi u pritvoru, iako je osumnjičen za ubistvo pevačice Jelene Marjanović, pokrenuli su peticiju za smenu tužioca Ljubice Veselinović, koja vodi istragu u ovom slučaju.

Oni Ljubicu Veselinović smatraju odgovornom jer je Zoranu produžen pritvor.

(Espreso/Alo.rs)

Share this post: