Vladimir Putin zapretio SAD: MOGU DA VAS UNIŠTIM ZA POLA SATA!

putin-alien vanzaemaljac

Vladimir Putin može da uništi Ameriku za manje od pola sata, upozorili su juče mediji u SAD, citirajući pretnju ruskog predsednika izrečenu na jednom banketu u Moskvi još 2011.godine.

Amerikanci strahuju da bi Putinova pretnja uništenjem mogla da se ostvari nakon što je Pentagon ubio i ranio ukupno 162 sirijska vojnika.

Putin se ovako obratio Amerikancima: Pitate me da li ćemo se promeniti. Lopta je u vašem dvorištu. Da li ćete se vi promeniti?
– piše Biznis Insajder citirajući delove knjige „Rusko-kineska osovina: Novi Hladni rat i američka kriza vođstva“.
Putin je kritikovao nameru SAD da postave antiraketne sisteme u Evropi, smatrajući to pretnjom ruskoj bezbednosti.
– Jedini razlog zašto Vašington želi da ima odnos sa Moskvom je taj što Rusija može da uništi Ameriku za pola sata ili manje- naveo je Putin 2011, a preneo Biznis Insajder.
Izjavu ruskog predsednika preneli su vodeći američki mediji smatrajući da su odnosi između Moskve i Vašingtona gori nego u vreme Hladnog rata i da bi sukob vrlo lako mogao da izbije.
Dejli mejl izveštava da je Rusija veoma besna zbog američkog bombardovanja sirijske vojske a naročito što se to desilo u vreme primirja.

– Američko mešanje u poslove zemalja na Bliskom istoku završilo se uništenjem tamošnjih nacionalnih institucija i načina života tih ljudi.

Umesto trijumfa demokratije i napretka, dobili smo nasilje, siromaštvo i socijalnu katastrofu

– istakao je Putin prošle godine.

(Informer)

Share this post: