Bivši kanadski ministar odbrane: Za Obamu rade dva vanzemaljca!

Vanzemaljci odavno žive među ljudima na Zemlji, a najmanje dva takva bića rade za administraciju američkog predsednika Baraka Obame, tvrdi bivši kanadski ministar odbrane Pol Helijer.

On je nedavno na tribini o vanzemaljskim oblicima života u Vašingtonu otkrio da na našoj planeti obitavaju najmanje četiri rase vanzemaljaca, a da visoka bela bića, koja rade za vladu SAD, žive na teritoriji američkih vazduhoplovnih baza.

Vešto kriju istinu

Tribinu o neidentifikovanim letećim objektima (NLO) organizovala su šestorica bivših američkih kongresmena u nameri da, kako su sami rekli, urade ono što Kongres nije za 45 godina. Oni smatraju da je pitanje vanzemaljaca najvažnije pitanje današnjeg vremena.

Glavni govornik na skupu bio je Pol Helijer, koji je izneo zapanjujuće podatke. On tvrdi da nas vanzemaljci posećuju već najmanje hiljadu godina, da dolaze iz galaksija Zeta Reticuli, Pleiades, Orion, Andromeda i Altair, i da imaju različite namere.

– Oni koji kažu da su vanzemaljci odavno na Zemlji ne greše, a bar dva bića s druge planete rade za američku vladu. Te činjenice se kriju tako što se skreće pažnja na druge stvari. Tako nam govore da je globalno zagrevanje najveća pretnja čovečanstvu, a dok se građani bave time, oni vode rat za kontrolu izvora nafte i uspostavljaju beskrajno smešan finansijski i ekonomski sistem – navodi Helijer.
On tvrdi da je zataškavanje istine o vanzemaljcima deo dobro skovane zavere u koju su umešana tajna društva i svetske vođe.

Svetska zavera

– U zaveru su umešani Savet za međunarodne odnose, Bilderberg grupa, Trilateralna komisija, porodica Rokfeler, kao i bankarski i naftni karteli, zatim razne obaveštajne službe i probrani članovi vojnih hunta. Svi oni kontrolišu svet i pokušavaju da naprave jednu svetsku vladu – navodi Helijer i dodaje da je njegova rodna Kanada takođe deo svetske zavere.

Bivši kanadski ministar odbrane zaključio je da je bivši američki predsednik Džordž Buš trebalo da sluša Osamu bin Ladena nakon terorističkih napada na SAD 11. septembra 2001. kako bi spoznao prave motive za taj čin, aludiraju na to da su ga izveli vanzemaljci.

Pol Helijer: U svetsku zaveru umešani su Bilderberg grupa, Trilateralna komisija, porodica Rokfeler, bankarski i naftni karteli i obaveštajne službePol Helijer

Astrofizičar tvrdi: Vojska sarađuje s njima od 1964.

Američki atomski fizičar i bivši pripadnik američke vojske Čarls Hal nedavno je izneo tvrdnje da vojska sarađuje s vanzemaljcima dugi niz godina. On tvrdi da je prvi put video bića s druge planete 1964. u vojnoj bazi u Nevadi, gde je prisustvovao susretu američke vojske i pripadnika vanzemaljske vrste. Prvi vanzemaljci koje je Hal video bili su visoki do dva i po metra, bledi i antropomorfni, a bilo ih je petoro – tri muškarca i dve žene.

Kurir

Share this post: