NIJE APOKALIPSA ALI JESTE ZABRINJAVAJUĆE: DOLAZI NOVA VRSTA LJUDI VANZEMALJSKOG POREKLA

Poznati bloger najavio je da se krajem decembra sprema „šokantno otkriće“, ali da ishod celokupne situacije ne zavisi od „običnih ljudi“, već od vojske i političara. Bloger tvrdi da je reč o rezultatima iscrpnog istraživanja, koji otkrivaju da na Zemlji postoji – nova vrsta!

Poznati bloger Lon Strikler odlučio je da postane još poznatiji, pa je na svom blogu objavio da se za kraj 2012. ipak nešto sprema.

Ovaj istraživač paranormalnog dosad je skupio opširnu građu i zaključio da nas krajem decembra očekuje nešto što se većini neće svideti.

Bloger zasada želi da bude diskretan i ne podiže nepotrebnu paniku, ali tvrdi da razloga za brigu i te kako imamo. Međutim, odlučio se da ćuti jer ishod celokupne situacije ne zavisi od „običnih ljudi“, već od vojske i političara.

Da bi dodatno „začinio“ ovu priču, Strikler tvrdi da je reč o rezultatima iscrpnog istraživanja, koji otkrivaju da na Zemlji postoji – nova vrsta!

Ta je „nova vrsta“ izgledom gotovo identična ljudima, ali je vanzemaljskog porekla. Kakve će to posledice imati još nije poznato, ali Strikler dodaje da se ne radi o mračnim predviđanjima i preuveličavanju već čistim dokazima na koje godinama upozorava.

 

  

Idex

Share this post:

  • Pingback: Није апокалипса али јесте забрињавајуће: долази нова врста људи ванземаљског порекла | ЛОГОС()