Sledeći predsednik SAD, Mit Romni – Odan novcu i Izraelu?

“Šta je osnova Judaizma? Praktična strast i pohlepa za profitom. I čime bi mogli da umanjimo njegovo religijsko obožavanje? Iznuđivanjem. Šta je njegov pravi Bog? Pare!”.

 

Karl Marks
The British Guardian
newspaper
(Jul-Avgust 1924.)
 
 

Mit Romni se često hvali svojim 25-godišnjim korporativnim iskustvom. Ono što ne govori, međutim, je da je korporacija koja ga je mnogo godina negovala i pripremala za visoke političke funkcije, globalna špijunska operacija povezana sa izraelskim Mosadom.

U kompaniji „Bain“, Romnijev šef i predsednik odbora, Orit Gadiesh je izraelski državljanin i visoko rangirani funkcioner Mosada. Njen otac je bio general u izraelskoj vojsci. Ona sama je služila u uniformi kao veoma važan saradnik komandi izraelskih odbrambenih snaga. Gadiesh, proglašena od strane časopisa „Fortune“ za jednu od najmoćnijih žena na svetu, strastveni je cionista.

Romni i njegove cionističke kolege u „Bainu“ su opisani kao „Gospodari Strategije“. U knjizi istog imena, objavljenoj 2010., „Bain and Co“ je reklamiran kao prototip globalnih korporacija za bezdušnu eru Novog svetskog poretka. Ova grupa je sam krem i primer novog stila, 21. veka, entitet koji odbacuje „zastarele“ pojmove o rodoljublju, državi, religiji i nacionalizmu.

„Bain“ i njegovi „Gospodari strategije“ rade striktno kao sebično motivisana globalna korporacija kojoj isključivo novac diktira politiku i ciljeve. U hladnom i proračunatom novom sistemu „Bain & Co“ korporacije, pod nazivom „Greater Taylorism“ ne postoji SAD, ni Rusija, ni Nemačka, ni Brazil – nema granica. Ne postoji moral i etika, postoji samo novac. Sve se meri novcem.

Ne postoje ni radnici, niti individualne stvari. Novac i njegova akumulacija – to je sve što se računa. Jedina politika i strateško pitanje je – šta, ili koji put će nam napraviti više novca ?

Kako „Protokoli sionskih mudraca“ otkrivaju, u cionističkom svetskom ekonomskom sistemu, novac je sve. Gotovina je kralj. Novac vlada. Novac je Bog. Jevreji i Izrael imaju sav novac. I to je razlog zašto je Mit Romni obećao: „Prva stvar koju ću uraditi nakon polaganja zakletve kao predsednik SAD je da ću odleteti u Izrael i konsultovati se sa liderima te zemlje.“

A o čemu će tačno novoizabrani predsednik Romni i njegovi nadređeni u Izraelu razgovarati? O novcu, naravno. Kao što je Karl Marks rekao, „Gotovina je Bog Jevreja.“

 

Share this post: