VATIKAN U SARADNJI SA NASA-om IZGRADIO TELESKOP L.U.C.I.F.E.R.

Pojedini izvori tvrde da je Vatikan izgradio specijalni infracrveni teleskop koji je namenjen za posmatranje planete Nibiru. Izgrađen je u mestu Mount Graham u Arizoni. Da bi je uopšte mogli videti, morate imati infracrveno sočivo s kojim je jedino vidljiva. To sočivo je veoma skupo i nemaju ga amaterski posmatrači neba i vlasnici kućnih teleskopa.

To je najveći svetski optički teleskop koji će pomoći astronomima da vide najudaljenije objekte u našem svemiru. Veliki binokularni teleskop s infracrvenom kamerom instaliran je na Mount Graham opservatoriji u jugoistočnoj Arizoni.

Nova tehnologija teleskopa se zove L.U.C.I.F.E.R. i pomoći će astronomima da posmatraju Mlečni put i daleke galaksije. Biće u mogućnosti da uoče jedva vidljive, udaljene objekte u prostoru.

Teleskop se sastoji od dva velika teleskopska ogledala prečnika 8,23 metra. Astronomi se nadaju da će moći gledati formiranje zvezda u regijama koje su obično skrivene oblacima prašine.

Na svetim misama sveštenici redovno opominju vernike da ne bi trebali zadirati u astrologiju, jer je to „opasno“ područje za njih, iako to nigde ne piše u Bibliji. Zašto onda Vatikan u saradnji s NASA-om gradi ovako veliki teleskop i ima veliki interes za proučavanje astrologije, pitamo se. A još i sam naziv teleskopa LUCIFER svima će ostati nepoznanica…

4Dportal

Share this post: