Zloglasni haker ima dokaze o vanzemaljcima?

Gari Mekinon ponovo se pojavio u medijima nakon dugog niza godina jer ga je Velika Britanija odbila izručiti SAD-u iako je pre desetak godina izveo ‘najveći hakerski napad u istoriji’ kada je provalio u poverljivu dokumentaciju NASA-e i Pentagona.

Pri svom hakerskom napadu tvrdi da je naišao na brojne dokaze vanzemaljskog života, ali i na dokaze vanzemaljskih agenata na Zemlji.

Čak i američki mediji, vidno razočarani time što nije izručen, jedva čekaju da se dokopaju informacija koje Mekinon poseduje, a mi vam prenosimo video u kojem upravo on pojašnjava na kakve je podatke naišao.

Hoće li njegova objava izvršiti dovoljno veliki pritisak da na videlo izađu dugo čuvane tajne o vanzemaljcima? Bez obzira šta mislili o njemu i njegovim postupcima, većina se nada da će obaveštajne agencije konačno popustiti pod pritiskom.

Kratki razgovor sa ‘najozloglašenijim hakerom svih vremena’, u kojem pojašnjava svoje pronalaske, pogledajte u videu:

Šta je tačno video najpoznatiji NLO haker?

Gari Mekinon jedan je od najpoznatijih hakera današnjice, a tu je ‘titulu’ zaradio nakon što je 2001. i 2002. upao u oko 97 američkih vojnih i NASA-inih računara.

U Velikoj Britaniji se već 10 godina vodi pravna bitka za njegovo izručenje Americi, gde ga verovatno očekuje zatvorska kazna od 70 godina.

Pravni sistem obećao je da će ove godine rešiti slučaj, ali u međuvremenu je možda dobro prisetiti se šta je tačno Mekinon tražio u američkim kompjuterima.

Danas 45-godišnji haker iz Glazgova tvrdi da je tragao isključivo za podacima o vanzemaljcima i besplatnoj energiji. U svom pretraživanju je naišao i na nekoliko zapanjujućih informacija.

Mekinon tvrdi da je naišao na fotografije građevine na Marsu koja sigurno nije ljudskog porekla, a i na dokument zanimljivog sadržaja naslovljen sa ‘vanzemaljski oficiri’. Imena vojnog osoblja spomenuta u dokumentu nije mogao pronaći niti u jednoj drugoj bazi podataka.

U potrazi je naišao i na projekat u kojem su okupljena svedočenja visokih vojnih oficira o susretima s vanzemaljskom tehnologijom i pokušajima inženjera da se tuđinska tehnologija primeni za ljudske potrebe.

U NASA-inoj bazi podataka naišao je i na posebno odeljenje zaduženo za brisanje NLO-a sa satelitskih slika svemira, a svi su ga ovi pronalasci, prema rečima američkog pravnog sistema, označili kao ‘najopasnijeg hakera u istoriji’.

S obzirom da su svi podaci ponovo u rukama Amerikanaca, teško je da ćemo ikada moći da proverimo koliko u njegovim tvrdnjama ima istine.

net.hr

Share this post: