Američka vlada dve nedelje pratila NLO. Onda su poslali pilote…

Letelica

foto-ilustracija: pixabay.com

Dva američka pilota tvrde da su videli NLO tokom vojnog treninga još 2004. godine.

Komandant Dejvid Fravior i poručnik Džim Slejt kažu da su videli i pratili neidentifikovan leteći objekat koji je nestao brzinom koju nikada to tada nisu videli.

Njih dvojica nalazili su se 100 milja od obale San Dijega u različitim lovcima F/A-18F Super Hornets kada su locirali objekat koji je američka vlada prethodno pratila dve nedelje.

Dokumenta sa njihovim izjavama Pentagon je pre nekoliko dana pustio u javnost, a letelicu je prvo primetio vojni nosač aviona, nakon čega su poslata dva lovca kako bi proverili da li nosi oružje.

Letelica je bila dugačka oko 13 metara, a uprkos mirnom danu moglo se čuti kako „lomi“ more zbog neverovatne brzine kojom je letela.

Kada su se spustili niže da ga pogledaju, objekat je počeo da ubrzava “strašnom brzinom koju nikada do tada nisu videli“.

“Rekli su nam da odemo 60 milja dalje do druge lokacije. Kada smo bili na 40 milja, ova stvar je već stigla na našu lokaciju. Nestali su dok smo mi stigli. Nemam pojma šta smo videli. Letelica nije imala nikakve šiljke, krila i zasenila je naš F-18.

Želeo bih da letim jednom takvom letelicom“, ispričao je komandant Fravor u svom izveštaju.

(B92.net)

Share this post: