Bili su srećan bračni par a onda je usledio šok posle porođaja

gej-vencanje02

Jedna Španjolka iz Valensije morala je da prizna svom mužu da ga je prevarila na svojoj devojačkoj zabavi i to sa striperom patuljastog rasta. Ona bi ovu tajnu ponela sa sobom u grob da te kobne večeri nije zatrudnela. Njen suprug sve vreme mislio da čeka njegovo dete dok se nije porodila i na svet donela patuljka.

Za njenu tajnu sve do porođaja nisu znale niti najbolje prijateljice, ali najveći je šok ipak pretrpeo suprug koji je „promenio sve boje“ dok su mu doktori objašnjavali da nije reč o zabuni i da on nije biološki otac.

– Često odlazimo na takve zabave u pratnji „normalnih“ stripera jer je tačka osmišljena kao šala. Naime, budućim mladama tokom striptiza stavlja povez preko očiju, a onda se kolege u međuvremenu zamene, izjavio je za španske medije jedan od patuljastih stripera.

– Uglavnom se sve završi uz slikanje i čestitanje i sam zatečen da se nešto tako dogodilo, rekao je anonimni striper.

 Do preljube je došlo početkom godine, a njen muž je sve vreme verovao da je beba njegova. Za njenu preljubu nije znao niko,pa čak ni njene najbliže preijateljice. Ali, kada je uzela sina u ruke, slomila se i priznala sve. Mama bi možda i mogla da nastavi da krije strašnu istinu, da dete nije rođeno sa hipopituitarizmom – patuljastim rastom.

(Kurir)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Share this post: