Bizarno: Ubilo ih previše strasti i seksa!

Seks je izvor zadovoljstva, ali ovim ljudima je to bilo poslednje uživanje… 

srce-plamen-vatra

1.Ubila ih strast u automobilu

Rumunski fudbaler Mario Bugeani i njegova devojka nisu mogli sa strastima da pričekaju do spavaće sobe, pa su se u seks upustili čim su ušli u garažu. Vodili su ljubav u automobilu koji je sve vreme radio i napunio garažu ugljen monoksidom, koji ih je na kraju i ubio.

2.Kobni “pojas nevinosti”

Peruanka Rosa Vela svoju vernost suprugu skupo je platila. On joj je  pre nego što je otputovao na poslovni put, napravio pojas nevinosti zbog kog je na kraju i umrla. Pojas je korodirao i izazvao sepsu koja ju je odvela u smrt.

 3.Smrt na klaviru

Američki ljubavnici – izbacivač Džimi Ferozo i plesačica Tereza Hil, upustili su se u seks na klaviru u jednom baru u San Francisku. Tokom vođenja ljubavi slučajno su pokrenuli hidraulički mehanizam koji podiže klavir. Klavir se podigao i prikliještio a zatim i ubio Džimija.

[adsenseyu5]

 4.Autoerotsko gušenje

Britanac Frank Barton umro je zbog autoerotskog gušenja. Ovog 85-godišnjaka našli su dva meseca nakon smrti s kapom za kupanje u ustima i špagom oko genitalija.

 5.Igranje sa strujom im došla glave

Mladi bračni par iz Pensilvanije koristio je električni stimulans u seksu, ali 2008. godine su preterali. Muž je ženi stavio štipaljke na bradavice i spojio ih na struju, koja ju je na kraju ubila.

 6.Kladio se u seks i izgubio glavu

Rus Sergej Tuganov izgubio je život zbog opklade. On se kladio da će uspeti da zadovolji dve svoje prijateljice u 12 sati dugom seks maratonu. Tuganov je uspeo u tome, ali je nekoliko minuta nakon toga umro. Njegovo srce nije izdržalo bočicu “vijagre” koju je popio.

 7.Ubila je strast na balkonu

Amerikanka Sandra Orelana život je izgubila padom sa zgrade. Ona se 1996. godine našla u hotelu u Los Anđelesu s biznismenom Robertom Li Salazarom, tokom vrućih igrica izgubila je ravnotežu i pala preko ograde balkona.

(Na dlanu)

[adsenseyu1]

Share this post: