Čas istine se bliži: Ovo su neka Nostradamusova predviđanja za 2017. godinu

Proročanstva

foto: Tanjug/AP

Početkom godine objavljena su proročanstva koja je prorekao najpoznatiji prorok ikad, Nostradamus.

Njegova knjiga „Proročanstva“ napisana je u stihovima, a svaki katren predviđa neki događaj iz budućnosti.

Među njima su i oni iz 2017. godine, a neki veruju da je prorok predvideo i pobedu Donalda Trampa na američkim predsedničkim izborima.

[adsenseyu5]

Ovo su još neka njegova predviđanja za ovu godinu.

Poplave i suša

Duga neće biti viđena 40 godina. Idućih 40 godina biće viđena svaki dan. Suve zemlje će biti sve više, a i velikih poplava kad duga bude viđena.

Bitka u suton

Ne tako dugo, pre nego što sunce izađe, bitka će započeti. Velika će nacija biti nesigurna. Morska luka neće dati odgovor, most i grob će biti u stranim zemljama.

Mali odmor na Zemlji

Pošasti ugašene, svet će postati manji, dugo će zemlje biti nastanjene u miru. Ljudi će sigurnije putovati kroz nebo preko zemlje i mora, ali onda će ratovi ponovno započeti.

Kraljevski skandal

Pisma su pronađena u kraljevskoj škrinji bez potpisa i imena autora. Prevara će prikriti ponude tako da ne saznaju tko je ljubavnik.

[adsenseyu1]

Neobična verzija životinjske farme

Lisica će biti izabrana, a da ne izgovori nijednu reč, glumeći svetost u javnosti nakon čega će iz ničega postati tiranin, stavljajući nogu na grlo najvećim ljudima.

Oslabljeni zapad

Dvaput postavljen i dvaput oboreni istok takođe će oslabiti zapad. Njegov protivnik, nakon nekoliko bitaka progonjen morem, pašće u vreme preke potrebe.

(Srbijadanas.com)

[adsenseyu2]

Share this post: