Da li je Da Vinči na slici Mona Lize vešto sakrio vanzemaljsku figuru? – VIDEO

Teorija zavere

foto: printskrin

Teoretičari paranormalnih stvari sumnjaju da je Leonardo da Vinči vešto sakrio vanzemaljsku figuru na slici Mona Lize, što otvara pitanje vezano za poreklo ovog umetnika, ali i za istorijske i religijske činjenice koje dokazuju postojanje vanzemaljaca.

Neke teorije su vezane za njegove potomke, te se sumnja da potiče iz nepoznate civilizacije.

Bio je natprosečno inteligentan, neverovatno kreativan i ostvario je mnogo toga, što je retkost. Bio je upućen u mnoge oblasti, a geniji su retko dobri u svemu.

Leonardo je znao da u svoja dela sakrije poruke i šifre, tako da nas ovo otkriće ne iznenađuje, već nam služi kao potvrda.

Mnogi teolozi tvrde da je Leonardo da Vinči namerno sakrivao tajne šifre i subliminalne poruke u svoja dela.

Ako je to tačno, onda je potpuno razumno pretpostaviti da je Mona Liza naslikana s ciljem sakrivanja važnih istorijskih i religijskih činjenica koje imaju veze sa prisustvom vanzemaljaca i njihovom umešanošću u rimokatoličku crkvu.

Najnoviji snimak prikazuje vešto sakrivenu vanzemaljsku figuru na slici Mona Lize, a možemo samo da nagađamo kakva je prava veza između ove figure i rimokatoličke religije, kao i da li je Leonardo time hteo da ostavi trag da je i on sam bio potomak nepoznate civilizacije.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Share this post: