Deda Mraz zaprosio novinarku RTS-a dok je izveštavala UŽIVO, rekla DA! (VIDEO)

deda mraz nova godina

Novinar Radio-televizije Srbije Dalibor Žarić, maskiran u Deda Mraza, zaprosio je danas svoju koleginicu Darku Stanojević dok je ona u direktnom programu izveštavala sa beogradskog trga o tome kako se u gradu sve priprema za doček Nove godine.

Darka je rekla „da“ kada je Dalibor, skinuvši bradu i kapu, pružio verenici prsten i upitao je da li želi da se uda za njega.

Prosidbi je prethodila mala napetost, jer je Deda Mraz „upao u kadar“ dok je Darka izveštavala sa platoa pred Skupštinom Srbije.

Verovatno u nameri da se što pre reši Deda Mraza i nastavi izveštavanje za emisiju Beogradski program, novinarka je odgovorila na neka pitanja nezvanog sagovornika, ali on nije lako odustajao.

U jednom momentu Deda Mraz je skinuo masku i, na veliko Darkino iznenađenje, klekao i pružio verenički prsten, koji je ona prihvatila i stavila na ruku.

Novinarka RTS-a i buduća mlada nasmejana je dovršila javljanje u program informacijama u vezi sa dočekom Nove godine, zajedno u kadru sa svojim budućim suprugom.

(BETA)

 

Share this post: