Dok se kupala sa sinom pojavio se duh i zgrabio je za rame

Pičiz Geldof, slavna britanska manekenka i novinarka, izašla je pre nekoliko dana u javnost sa fotografijom na kojoj jasno možemo videti kako je za rame drži nečija ruka.

Slika je nastala dok se kupala u kadi sa sinom Astalom, i kaže  da nije njena jer je u tom trenutku jednom rukom držala fotoaparat, a drugom oko struka grlila dete.

Geldof je sliku objavila pre nekoliko dana na Instagramu, pa napisala da veruje kako je reč o ruci žene koja je počinila samoubistvo pre gotovo stotinu godina nakon što je na svet donela mrtvorođenče.

– Kuću u kojoj živim s porodicom, a koja se nalazi u Kentu, su sagradili jedan bogataš i njegova trudna žena dvadesetih godina prošloga veka.

– Nesretnica je rodila mrtvorođenče i potom potpuno poludela od tuge, pa je navodno skončala život namerno se utopivši u kadi – napisala je Geldof, pa dodala da oseća kako duh nije neprijateljski nastrojen.

– Prisustvo duha nije preteće, ne osećam zle namere ili ljutnju. Naprotiv, pre bih rekla da je prijateljsko i majčinsko. Kao da se duh ukazao zbog mog sina, jer voli decu i bebe – napisala je kći Boba Geldofa i Pole Jejts.

 

Share this post: