DUŠA OD ČOVEKA SA 99 DECE: Nudi spermu preko interneta, a ako treba spavaće sa ženama

Holanđanin Ed Houben (44), tokom dana radi kao turistički vodič, a vikendom se isključivo bavi “pomaganjem drugima”. Kad je ispunio kvotu uzoraka u bankama sperme u Mastrihtu gde živi, svoje je usluge počeo nuditi na internetu.

Tamo je objavio podatke o sebi, a ženama i parovima nudi dve vrste usluga koje ne naplaćuje.

Veštačka oplodnja potraje i do 12 ciklusa, koji su ženama teški. Osim toga, ženama nudim prirodniji put te sam spreman spavati s njima. To obično zahteva tri susreta – pojasnio je Houben. Dodao je kako se većina žena odluči za prirodno začeće, ali na to se ne želi upustiti sa svakom.

– Sada imam 75 zahteva iz celog sveta. Prihvatiću ih samo nekoliko nakon što čujem namere parova – rekao je Houben. Zasad ima 99-oro dece za koju zna, ali tvrdi kako je moguće da ih je više jer mu se neke žene nikad nisu javile.

– Imam decu u Australiji, Luksemburgu, Austriji, Francuskoj, Belgiji, Nemačkoj, Italiji i Engleskoj. Žene me žele jer je moja sperma izrazito plodna – naglasio je Houben.

Prvi put je seme darovao s 18 godina starijem paru. Do 34. godine bio je nevin.

– Deset godina su pokušavali dobiti dete. Ja sam im pomogao. Tad sam shvatio da je to moj poziv – rekao je plodni Holanđanin. Trenutno nije u vezi, a zadnja ga je devojka ostavila nakon dve godine jer sa njim nije mogla da zatrudni.

(24sata)

Share this post: