Goca TRŽAN otvorila dušu: Evo zašto sam, i kako, NAPUSTILA grupu Tap 011!

Ispovest

foto: printscreen

Goca Tržan bila je članica grupe Tap 011, a nakon što je u javnosti odjeknula vest da se grupa raspada, usledilo je iznenađenje.

Naime, bend koji se izdvojio svojom originalnošću i čije pesme su pevale sve generacije devedesetih godina, krije tajnu.

Iako su izgledali kao super tim, stvari među njima u periodu najveće popularnosti nisu bile sjajne, posle 17 godina otkrila je Goca, koja je prva napustila grupu.

„Posle proslave nove 1999., imali smo veoma malo nastupa i nismo imali novca. Sve je počelo da ide veoma traljavo. Ipak, prelomni trenutak je bio kada sam krenula kod zubara sa 50 maraka u džepu.

Počela sam da razmišljam šta ako mi zubar popravi ovaj zub i shvati da imam još jedan karijes, a ja nemam kako da se vratim kući.

Ne bih imala para za taksi nego bih morala da sednem na autobus, a Goca sam iz Tap 011. Samo mi je kliknulo da treba da odem iz grupe. Bila je veoma loša energija među nama, Pe1ra i ja nismo govorili već godinu dana.

Ja sam pevala neke pesmice sa ogromnim dekolteom i prosto se nisam osećala da tu pripadam. Pozvala sam ih na večeru i saopštila im da napuštam grupu.

Naravno, rekla sam da ću da ispoštujem sve dogovorene nastupe kako oni ne bi bili na gubitku i sačekaću dok ne nađu novog člana. Oni su mi sutra javili da sam slobodna“, rekla je pevačica u emisiji „Iz profila“.

(Kurir.rs)

Share this post: