Holivud: Slavni, bogati, uspešni, ali loši u krevetu!

Nema ništa gore nego da bivši ili bivša o vama priča da ste loši u krevetu. Imate priliku da vidite listu poznatih kojima se dogodilo upravo to.

Hju Hefner

Kendra Vilkinson i Izabela St. Džejms rekle su za njega da je loš u krevetu. Kendra je u svojoj knjizi njihovo seksualno iskustvo opisala kao „jednominutnu vožnju“, dok je Izabela u svojim memoarima rekla da se veoma razočarala.

– Jako me zanimalo iskustvo kralja ‘Plejboj’ carstva. Mislila sam da on zna sve o tome. No on je samo ležao kao mrtva riba. Kako je uspeo da izgradi celo svoje carstvo i bude tako loš u krevetu. Prodaje maglu ljudima – rekla Izabela.

Kolin Farel

Za njega se takođe priča da je loš ljubavnik. Anđelika Džeromi rekla je za Kolina da nikako nije mogao da je zadovolji

– Imala sam bezbroj lažnih orgazama samo da bi on zadržao svoje dostojanstvo. O njemu se priča da je bog seksa i da je spavao sa bezbroj žena. Ali ako neko mene pita, ja bih rekla da mu je to bio prvi put. Jednom je sve bilo gotovo za 10 sekundi jer je on želeo što pre da ode na spavanje – opisala je ona svoje iskustvo.

50 cent

Na listi našao se još jedan muškarac za kog se priča da nema baš neke tehnike u krevetu. Detalje je otkrila jedna egzotična plesačica koja je rekla da ga je u jednom trenutku pitala: „Hoćemo li imati seks ili ćemo samo razgovarati?”

Dama je otkrila i centimetre „50 centa“ kojima kaže da baš i nije bila oduševljena. Njoj je naime smetalo to što joj je pevač rekao da mu je stalo do nje i što se ponašao kao dečak od 14 godina.

– Sa njegovih 15 centimetara sam se pitala što da radim uopšte. Na lestvici od 1 do 10 bih mu dala 3. Verovatno je zaslužio i manje, ali mu dajem plus jer je bio pun poštovanja – objasnila je ona.

Enrike Iglesijas

I Enrike se našao na listi loših ljubavnika nakon svoje veze s Anom Kurnjikovom. Pevač je otkrio javnosti da je jedna stvar koju bi promenio na svom telu njegov penis jer je premalen. Ana je sve zajedno komentarisala rečima: „Ni to ne bi promenilo ništa“.

Nije sasvim jasno da li je govorila o njihovoj vezi ili činjenici da je Enrike tako loš u krevetu da ni veći penis ne bi napravo dobrog ljubavnika od njega.

Marija Šarapova

Adam Levin, frontmen grupe Maroon 5 jednom je progovorio o seksualnom životu slavne teniserke. Kasnije je porekao da je tako nešto uopšte izgovorio.

– Ne mogu vam opisati koliko je loša. Mislio sam da će, kao što to radi na terenu, biti malo strastvenija u krevetu, ali ona samo leži na krevetu kao mrtva žaba. Čak me je znala opomenuti da joj ometam koncentraciju – rekao je Adam.

Paris Hilton

Nakon što je prekinuo vezu sa kontroverznom naslednicom, pevač grupe „Backstreet Boys“ Nik Karter počeo je da „olajava“ bivšu ljubavnicu u tabloidima.

Dvadesetšestogodišnji Nik tvrdi da, uprkos čuvenom kućnom porniću, godinu dana mlađa Paris uopšte ne voli seks. Otkriva da je često „šlogirana“ od droge i pića kako bi stekla samopouzdanje u krevetu, ali u njemu je ona „prava katastrofa“.

(Dnevnik)

Share this post: