Ima 39 žena, 94 dece, 33 unučadii i svi žive pod istim krovom – VIDEO

Big brood: Ziona Chana has 94 children by 39 wives, 14-daughters-in-law and 33 grandchildren

Zion Čan živi sa 181 članom porodice. Njihov dom je kuća na četiri sprata, koja ima više od stotinu soba. Imaju i svoju školu

U indijskoj državi Mizoram, u selu Baktavng, živi Zion Čan. Ovaj na prvi pogled običan čovek ipak nije neko ko se viđa svaki dan. Naime, ovaj Indijac verovatno ima najveću porodicu na svetu i živi sa čak 181 članom porodice!

You treat this place like a hotel: With 100 rooms the Ziona mansion is the biggest concrete structure in the hilly village of BaktawngThe wives and I: Mr Ziona Chana poses with his 39 wives at their home in Baktawang, Mizoram, India

Zion ima 39 žena, 94 dece, 14 snaji i 33 unučadii svi žive pod istim krovom. Njihov dom je kuća na četiri sprata sa više od stotinu soba. Imaju čak i svoju školu. Za večeru obično pojedu 30 pilića, blizu 60 kilograma krompira i 100 kilograma pirinča.

Ziona ne brine njegova velika porodica, čak i ne traži nikakvu pomoć kako bi je izdržavao. On je predstavnik sekte koja dozvoljava članovima da se žene koliko god puta hoće. Sam Zion se u jednoj godini oženio čak deset puta.

– Srećan sam što sam muž 39 žena i glava najbrojnije porodice na svetu – izjavio je Zion.

 

(Novosti)

Share this post: