Inženjer koji je radio za NASA 35 godina: „Video sam vanzemaljca visokog tri metra“! – VIDEO

Ilustracija

Jedan čovek koji tvrdi da je bio inženjer NASA 35 godina tvrdi da je stupio u kontakt sa tri metra visokim vanzemaljcem.

Klark Mekleland koji kaže da je radio kao aerosvemirski inženjer 35 godina – između 1958. i 1992. – sada širi tu priču na sajtovima koji se bave paranormalnim pojavama.

Skeptici kažu da je Mekleland neuračunljiv i da nikad nije radio za NASA, ali on i dalje tvrdi da je osim vanzemaljca, video i NLO nedaleko od šatla.

Opisujući iskustvo na svom sajtu, on tvrdi da je pratio neimenovanu tajnu misiju iz kontrolnog lansirnog centra i video “vanzemaljca” koji na dve noge stoji u teretnom delu šatla i komunicira sa dva američka astronauta. Vanzemaljca je navodno posmatrao minut i sedam sekundi.

Pojedini “lovci” na NLO smatraju da je ovo “najjasniji” dokaz teorija da je američka vlada već imala kontakt sa vanzemaljcima, ali da to krije od javnosti. Oni veruju da je Mekliland zaista imao 800 i više operacija u NASA, uključujući i pojedine u Apollo misijama i lansiranju Međunarodne svemirske stanice.

Mekliland u svojim snimcima na YouTubeu iznosi šokantne tvrdnje.

“Prepoznajem ET-a i vanzemaljske rukotvorine kada ih vidim. Oni su tu na Zemlji, šetaju među nama. Možda su čak dospeli i u vlade naših zemalja”, kaže u jednom od njih.

(B92)

Share this post: