Izašao je na ulicu i bejzbolkom počeo da mu razbija auto ali nije imao pojma da je on MMA borac: Usledio je stravičan nokaut! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Prebijanje

Snimak je zabeležila sigurnosna kamera iz automobila u kojem su se nalazili muškarac i žena koji su čitavu situaciju u čudu posmatrali.

Opšte je poznato da ljudi danas imaju „tanke živce“, pa su sukobi besnih vozača u saobraćaju jedni od najčešćih.

U video-snimku koji je objavljen na sajtu Liveleak, vidi se kako je jedan besni vozač izašao iz svog automobila i krenuo na drugog vozača koji se nalazio iza njega.

Besni vozač je poneo i bejzbol palicu sa sobom, a nakon što je izvređao muškarca u kolima koji su se nalazila iza njegovih, počeo je da mu bejzbolkom rabija farove.

Međutim, on nije ni slutio da se u vozilu nalazi čovek koji poznaje nekoliko borilačkih veština.

U sekundi je iskočio iz automobila, a nesrećni dečko sa bejzbolkom nije ni stigao da ga udari, jer je u sekundi bio nokautiran.

U sledećem trenutku se vidi kako u kadar uskače muškarac koji je želeo da pomogne nokautiranom prijatelju, ali nije imao snage da se izbori sa MMA borcem koji je uspeo da i njega obori na zemlju.

Snimak je zabeležila sigurnosna kamera iz automobila u kojem su se nalazili muškarac i žena koji su čitavu situaciju u čudu posmatrali.

Nakon što je obojicu napadača onesvestio, napadnuti muškarac je seo u svoj „pežo“ i otišao svojim putem.

Nije poznato gde se dogodio incident, ali s obzirom na to da se u snimku vide vozila koja se kreću levom stranom, a takođe se čuje i britanski akcenat posmatrača, pretpostavljamo da je u pitanju Velika Britanija.

Pogledajte video:

(Mediji)

Share this post: