JAHTA O KOJOJ SANJAJU MILIJARDERI!

Black Swan

Black Swan

Ako već posedujete brze automobile, privatni avion i luksuzni voz, kompletirajte svoju kolekciju jahtom koja je ostvarenje hedonističkih snova svih milijardera…

Kao delo turskog genijalnog dizajnera, Timura Bozđe, Black Swan superjahta deluje kao da je upravo stigla iz filma o špijunima.

Ovo nije bilo kakva obična jahta – njena dužina je preko 60 metara i ona ima veoma pritajeni izgled sa aerodinamičnim dizajnom, koji joj je podario unikatni oblik, inspirisan izgledom strele.

Ona ima dva balkona sa staklenim ogradama koji omogućuju neometano uživanje u pogledu na okean, dok se platforma za sletanje helikoptera nalazi na njenoj najvišoj palubi.

Unutar ove jahte, gosti mogu uživati na palubi smeštenoj u krmi, gde se nalazi bazen. Takođe, oni se mogu opuštati u master apartmanu ili jednoj od šest kabina za goste, koje nude dovoljno mesta za 12 osoba.

jahta-crni-labud-more-letovanje-odmor

Zajednički prostori na ovoj jahti imaju nameštaj bele boje, dok se u kabinama nalaze detalji u zemljanim tonovima, poput braon boje.

Superstruktura ove crne lepotice napravljena je od aluminijuma, dok je struktura trupa kreirana od ojačanog čelika.

Opremljena je sa četiri motora koji nude ukupno 23.172 KS. Kapacitet njenih rezervoara za gorivo je 183.000 litara, dok joj je brzina krstarenja 20 čvorova, a maksimalna brzina 28 čvorova.

(Lux Life/D.Ć.)

Share this post: