Ljubav ili novac: Dženet Džekson odbila POLA MILIJARDE dolara?! – VIDEO

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

U aprilu je kao bomba odjeknula vest da se Dženet Džekson razvodi od katarskog milijardera Visama al Mana, a još veći šok je usledio kada je američka pevačica odbila neverovatnih 500 miliona dolara, koji joj navodno pripadaju na osnovu predbračnog ugovora.

Da podsetimo, Dženet je razvod tražila zbog Al Manove ljubomore i opsesivne kontrole. Svi su bili ubeđeni da će ona naplatiti bračni staž, budući da je trebalo da ostane bar 5 godina u braku sa milijarderom i da mu rodi dete, što je ona ispunila – i čekala ju je suma od oko 500 miliona dolara.

Međutim, Dženet je zapanjila sve kada je odbila pare, a njeni prijatelji su ubeđeni da je to uradila da bi ubrzala razvod i posvetila se svom novom/starom dečku.

Naime, kako navode američki tabloidi, Dženet Džekson je obnovila romansu sa nekadašnjim dečkom Džermejnom Duprijem, s kojim je raskinula 2009.

– Džermejn je i dalje smrtno zaljubljen u Dženet, i njih dvoje su stalno zajedno i bliskiji su nego ikad pre – tvrdi jedan od Duprijevih prijatelja.

(Telegraf.rs)

Share this post: