Mafijaš se KRIO 5 GODINA u svojoj kući, 50 policajaca ga tražilo! – VIDEO

Hapšenje

foto-ilustracija: pixabay

Italijanska policija uhapsila je danas odbeglog vođu mafijaške grupe koji je pobegao iz bolnice 2011. godine, a pronašla ga je u skrivenoj prostoriji izgrađenoj između kupatila i sinovljeve sobe, javlja AP.

Antonio Pele nalazi se na listi najopasnijih odbeglih kriminalaca italijanskog Ministarstva unutrašnjih poslova, a uhapsila ga je policija u južnom regionu Kalabriji.

On je izdržavao 20-godišnju zatvorsku kaznu zbog mafijaškog udruživanja i šverca oružja i droge kada je pre pet godina pobegao iz bolnice u Lokriju.

Foto: Tanjug/AP/Italian Police

foto: Tanjug/AP/Italian Police

Policijski video hapšenja pokazuje Peleovu glavu kako viri sa vrha ormara u njegovog kući u Benestareu, malom gradu na samom jugu Italije.

Dok razgovara sa policijom silazi sa ormara, a policija mu stavlja lisice na ruke.

Foto: Tanjug/AP/Italian Police

foto: Tanjug/AP/Italian Police

– Nas 50 je pretražilo vilu gde je Pele živeo, samo što je trebalo oštro oko kako bi otkrili njegovo skrovište – rekli su iz policije.

Pele je uvek tiho skrivao u sobi iz ormara tokom pretraživanja, sve dok nije bio otkriven. U sobi su bili dušek, ventilator, boce sa vodom i novac, pokazuje video.

Foto: Tanjug/AP/Italian Police

foto: Tanjug/AP/Italian Police

Prvi put je uhapšen i zatvoren tokom 2008. godine. Pele je pobegao tri godine kasnije kada je prevezen u bolnicu na hitni medicinski tretman.

Pele se smatra šefom klana Pele-Votari koji je aktivan u kalabrijskom gradu San Luka.

Pogledajte video:

(Tanjug, theguardian.com)

Share this post: