Meksiko: Pronađeno nepoznato krilato stvorenje! – VIDEO

Misterija

U Meksiku otkriveno biće za koje jedni kažu da je demon, drugi da je vanzemaljac, treći da je prevara a četvrti da je „krilati entitet humanoidnog porekla“.

Biolog Enrike Ortiz izjavio je za meksičku TV da je ovo biće humanoidno (Foto: Printscreen YouTube)Biolog Enrike Ortiz izjavio je za meksičku TV da je ovo biće humanoidno

Za ovo poslednje zalaže se biolog Enrike Ortiz, koji tvrdi da ovo stvorenje odgovara biološkom organizmu humanoidnog tela – sa dva para krila. Još nije određeno njegovo poreklo u „poreklu vrsta“, a jedino se zna da je pronađeno još pre dve godine u nacionalnoj šumi u Meksiku i da se ćutalo do sada!

Meksički novinari tvrde da ovo nije fotomontaža (Foto: Printscreen YouTube)Meksički novinari tvrde da ovo nije fotomontaža

Stvorenje je prvi put predstavljeno uskom krugu naučnika u petak 14. decembra 2012. u Meksiko Sitiju, a upravo ga je Enrike Ortiz pregledao.

[adsenseyu4]

Čudno biće neverovatno liči na stvorenje otkriveno pre nekoliko godina u jednoj meksičkoj štali (a o čemu su dokumentarce snimili i Histori čenel i Nacionalna geografija), a koje je do danas ostalo misterija.

Foto: Printscreen YouTube

Da li je ovo nova životinja? Leteći demon? Autori ovog video-priloga tvrde da su svi snimci autentični i nemontirani.

Tek, čudno biće je vlasništvo porodici Ane Luis već osm godina. Dobili su ga od jednog 13-godišnjeg dečaka, koji im je rekao da je pronađeno u šumi u državi Meksiko.

Pogledajte i prosudite sami:

(Kurir)

[adsenseyu1]

Share this post: