Milan Stanković: Seka Aleksić podriguje i glumi damu

milan-stankovic

Medijski rat između Seke Aleksić i Milana Stankovića se nastavio Prvo je on rekao da ne želi da bude debeo kao Seka, zatim je ona na tviteru pretila da će ga išamarati i rekla da je krpelj koji hoće medijsku pažnju.

Popravila je izjave, vidi se da joj je bila potrebna pomoć oko toga. Nažalost, perfidno upakovana sujeta je i dalje tu. Ne možete da podrignete pa da glumite nobles, kao ni da se isprosipate najgrdnije na Tviteru, pa da kasnije glumite ostvarenu osobu. Upravo zbog toga nisam želeo da vređam i retvitujem slike starih naslovnih strana koje su po Tviteru masovno šerovane. Neke ispovesti bivših momaka, „redaljke“, ružni prizori ispod šatora, donji veš i slično. A imao sam povoda. Mislio sam da će da oladi. Bilo mi je neprijatno i suvišno, jer ne želim da unizim ili postidim damu koja preti šamarima – kaže Milan.

On napominje da je spreman da se izvini koleginici.
– Dugujem izvinjenje fanovima zbog toga što su mediji uspeli da mene i njih dovedu u vezu sa estradnim muljem. Izviniću se i njoj čim je sretnem, jer sumnjam da će drugačije stati, a nisam neko ko želi zlo i sramotu drugima. Pojedini su iskoristili moju nepažnju u bekstejdžu kraj švedskog stola. Nikada ne bih davao takve izjave. Dotična je u čitavoj priči bila kolateralna šteta. Ali eto, dobila je priliku da promoviše svoju pesmu, kojoj želim bar pola uspeha numere „Od mene se odvikavaj“. Ovim bih zatvorio krug pitanja na ovu odurnu temu – rekao je Milan za Kurir.

(Kurir)

Share this post: