Mora da plati „Farmi“ kaznu od 50.000 evra: Vesna ZMIJANAC prodaje kuću na Bukulji?

Beg sa Farme

foto: Printscreen

Kako bi Nikoliji kupila komforan stan, ali i platila kaznu za izlazak s Farme, folk zvezda je prinuđena da proda najvredniju nekretninu, svoju kuću na Bukulji.

Pevačica Vesna Zmijanac prodaje velelepnu kuću na Bukulji koju je napravila pre gotovo dve decenije. Odluku je donela zbog ćerke Nikolije Jovanović i zbog „Farme“. Ćerki želi da kupi novi stan, a „Farmi“ da plati kaznu.

Zvezda narodne muzike je u jeku popularnosti napustila Beograd i sebi stvorila oazu mira na srpskoj planini Bukulji nadomak Aranđelovca. Kuću je gradila dok je Nikolija bila mala.

– Nikolija je imala pet godina kad smo počeli sa zidanjem, a izgradnja kuće je trajala tri godine. To se sve dešavalo u jeku moje slave. Meni je izgradnja te kuće bila pravi odmor, stalno sam bila tamo. Mnogo dobrog je donela ova moja Bukulja, ovo zdanje i imanje – rekla je svojevremeno Vesna.

Ona je ranije po nekoliko meseci provodila na Bukulji, što već dugo ne praktikuje, a imanje i kuća su skupi za održavanje. Prošle godine u ovo vreme pokrali su je radnici, koji su maltene živeli i radili na njenom imanju i u koje je imala bezgranično poverenje. Sa imanja su odneli stvari vredne 10.000 evra.

Već tada je počela da razmišlja o prodaji kuće, a prelomila je pre nepunih mesec dana, kada je saznala da je njena ćerka Nikolija u drugom stanju.

– Tu je odmah prelomila jer želi da njoj, Relji i unučetu kupi veliki, komforan stan. Naravno, drugi razlog za prodaju kuće je kazna od „Farme“.

PRAVO NA KAPIJU: Vesna ZMIJANAC trčeći napustila RIJALITI! – VIDEO

Vesna mora produkciji da plati čak 50.000 evra. Kad je sve sabrala i podvukla crtu, shvatila je da je najbolje da proda kuću u kojoj više i ne boravi – kaže naš izvor.

Vesna za kuću na Bukulji traži 200.000 evra, a kupac se za sada nije pojavio.

Pozvali smo pevačicu da nam prokomentariše saznanja u vezi sa prodajom kuće, međutim, čim smo joj postavili pitanje, Vesna je prekinula vezu.

(Kurir)

Share this post: