Nađimo Srkija: Na novčanici od 100 dinara napisala ljubavnu poruku koja kruži Beogradom – FOTO

Potraga

foto: Telegraf

Statistika kaže da u Srbiji ima više žena nego muškaraca. Zato i ne čudi što devojke moraju da se dovijaju na različite načine kako bi našle dečka.

Jedna od njih (ili nas, kako vam draže), odlučila je da preuzme prvi korak kako bi smuvala jednog Srđana, ali je ostavila dovoljno prostora i sudbini da odradi svoje.

Naime, na Fejsbuk grupi „studenti beogradskih univerziteta„, jedan od članova postavio je sliku novčanice od 100 dinara na kojoj je ispisana zanimljiva poruka:

– Volim te Srki mnogo. Dajem ovu novčanicu u pekari 1.2.2017. godine. Ako je dobiješ, udaću se za tebe – napisala je misteriozna devojka.

foto: Studenti beogradskih univerziteta

Mi joj čestitamo na ideji, ali, nažalost, s obzirom na to da novčanica i dalje kruži, to znači da još nije stigla do pravog Srđana.

Stotka je izazvala mnogo reakcija na studentskoj grupi, pa ljudi masovno u komentarima taguju svakog Srđana kog poznaju. A i komentari su urnebesni, uz parolu: „Nađimo Srkija„.

– Trebalo je da me stavi na novčanicu od 1.000 dinara – napisao je jedan Srđan, očigledno ne pravi.

Printskrin: Facebook

– Uzimaj ovih 100 dinara pa da dolazimo na svadbu – poručila je članica grupe nekom drugom Srđanu.

– Nisam Srki, ali možes da mi daš 100 kinti – napisao je Nemanja.

Sve u svemu, i mi se pridružujemo akciji „Nađimo Srkija„, a krećemo i u potragu za autorkom interesantne ljubavne poruke.

Javite nam ako ih poznajete, navijamo za ljubav.

(Telegraf.rs)

Share this post: