Najgluplje dijete svih vremena

Kako bi što pre i više smršale, devojke su postale sve bizarnije u odabiru dijeta.

Bez mnogo misli o posledicama tako neodgovornog ponašanja prema svom telu, upuštaju se u riskantne režime ishrane, koji su često opasni po život. Izdvojili smo nekoliko najglupljih dijeta koje nikada ne bi trebalo uzimati u obzir.

Parazit u želucu
Korisnici ove dijete namerno progutaju parazita koji se nastani u crevima i jede hranu umesto njih. Nema potrebe napominjati zašto je ova dijeta na prvom mestu najbizarnijih dijeta ikada.

Kockice leda
Nakon doručka i večere jede se par kockica smrvljenog leda, a nakon ručka cela čaša puna ledenih kockica. Osim problema sa zubima, ova dijeta uzrokuje vrtoglavicu i mučninu.

Ručak od vate
Umesto hrane jede se vata koja zauzima prostor u želucu i daje osećaj privremene sitosti. Ovakav način mršavljenja dovodi do začepljenja creva i ozbiljnih zdravstvenih problema.

Dijeta žvakanja
Svaki zalogaj hrane može se žvakati 32 puta, ali se ne sme progutati. Bez obzira što je moguće osetiti okus hrane, ovo je čisti primer gladovanja koji može dovesti do smrti.

Dijeta uspavane lepotice
Korisnici ove dijete drže se principa ‘“ako nisi budan, nećeš jesti“ pa stoga pod jakim sedativima „odspavaju“ kilograme i po nekoliko dana. Jako glupo i jako opasno.

(Index)

Share this post: