NASA snimila ogroman svemirski brod u blizini Sunca?! – VIDEO

Solarne baklje

Masivna vanzemaljska letelica, približne veličine američke savezne države Ajdaho, uočena je u blizini Sunca na nedavno snimljenim fotografijama NASA, smatraju pobornici teorija o vanzemaljcima.

Video-snimak postavljen na Jutjub prikazuje originalnu NASA fotografiju Sunca koju je 15. jula 2015. zabeležila Solarna i heliosferična opservatorija (SOHO), letelica koja proučava Sunce i dešavanja na njemu.

„Ovaj NLO je fantastičan! Svaki put kad pokušam da pitam NASA o ovim NLO (objektima) preko Tvitera, ignorišu me. Nikada mi nisu odgovorili i odbijaju da razgovaraju o ovim gigantskim neidentifikovanim letećim objektima u blizini našeg Sunca„, piše u saopštenju sajta koji je posvećen potencijalnim uočavanjima NLO na našoj planeti ili iznad nje.

Prema ovom portalu, čiji je slogan „Istina je nadohvat ruke“, navodna vanzemaljska letelica je približno veličine američke savezne države Ajdaho (216.000 kilometara kvadratnih). Portal je citirao svedoka koji je rekao da je ovaj objekat, koji svakako nije svemirski kamen ili deo svemirskog otpada, „ima strukturu, a to što ga NASA odbacuje kao da nije ništa uvreda je za ljudsku inteligenciju“.

„Ako već objavljuju podatke, moraju da očekuju da će lovci na NLO da pronalaze anomalije i da ih dele“, kažu pobornici teorije o postajanju žavota „tamo negde“.

(Kurir)

Share this post: