Nema ga na SPISKU zvanica za venčanje: Ana Ivanović LJUTA na Novaka Đokovića!

Venčanje

foto: Tanjug/AP

Među gostima na venčanju Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera neće biti Novaka Đokovića!

Teniserka je po starom srpskom običaju odlučila da kolegi vrati milo za drago – on nju nije pozvao kad se ženio, pa ni ona ne želi da ga vidi među zvanicama.

Kako saznajemo, Ana je odlučila da pred venčanje dođe u Srbiju. Ona je u Beogradu bila do pre četiri dana, gde je uživala s bratom, ocem i majkom. Naš paparaco uslikao je porodicu Ivanović dok su u jednom restoranu pozivali prijatelje na svadbu, koja će biti upriličena sutra u Veneciji. Nakon toga, Ivanovići su otputovali na odmor u Španiju, gde im se pridružio Švajni.

U Italiju bi trebalo porodično da stignu danas da bi dočekali goste za sutrašnje venčanje. A zašto na spisku zvanica nema Đokovića?!

Kako saznajemo od izvora bliskog Ivanovićevoj, ona je ljuta na Novaka jer je nije pozvao na svoju svadbu, iako su među gostima bile mnoge teniske zvezde. Uostalom, što bi je zvao kad ona više voli Rodžera Federera i Rafaela Nadala! Ana je to dokazala nekoliko puta.

Naime, kada je trebalo nekog da pozove na „ledeni izazov“, humanitarnu akciju koja je za cilj imala prikupljanje sredstava za obolele od amiotrofične lateralne skleroze, Ana je izabrala Federera. I tada je izjavila da joj je Švajcarac omiljeni teniser! A u intervjuu za Sportsnet Kanada, na pitanje koga bi izabrala kao dubl partnera, bilo aktivnog ili bivšeg tenisera, kao iz topa je odgovorila – Federera.

Iako je Novak na samom vrhu, Ana očigledno ne želi saradnju s njim. Mnogi misle da bi njih dvoje bili dobitna kombinacija, ali iz privatnih razloga ne želi profesionalno da se udruže.

Iako potiču iz iste zemlje, Ana već godinama nije viđena na tribinama da prati Noleta, dok u intervjuima često ume da citira njegovog najvećeg rivala Federera. Sem Federera, Ana podržava i Nadala.

– Ne mogu da garantujem da ću pobediti, ali daću 100 odsto od sebe. Primer za to je Nadal. On je igrač kome se divim. On uvek daje maksimum od sebe – rekla je jednom prilikom.

Zanimljivo je i da Novak prati Anu na Instagramu, dok ona njega ne! A kada su se britanski mediji ostrvili na Novaka, pogrešno tumačeći njegovu izjavu o tome da li bi muškarci i žene trebalo da zarađuju isto u tenisu, Ana je između redova poslala jasnu poruku.

– Govori se stalno o tome da muškarci igraju na tri dobijena seta, a mi na dva, ali koliko puta smo i mi na terenu više od dva sata – napisala je na društvenim mrežama.

(Kurir sport)

Share this post: