Novak imitirao Bekera, Beker „plakao“ od smeha – VIDEO

Provera...

foto: Fonet

Lista onih tenisera i teniserki čije je pokrete „skinuo“ Novak Đoković duža je iz dana u dan. Na red je došao i Novakov novi trener, Boris Beker.

YouTube hitovima pridodat je još jedan, svež, sa Australijan Opena, kada je dugogodišnji voditelj programa na „Rod Lejver areni“, bivši šampion Džim Kurijer, pitao Novaka da li je spremio imitaciju svog novog trenera, takođe bivšeg vladara ATP Tura, Borisa Bekera.

Novak je rekao da jeste, ali da to Boris i dalje ne zna.

Potom je pristao da izvede prvu imitaciju u 2014. godini, koja je do suza zasmejala sve navijače koji su ostali na tribinama posle pobede Đokovića nad Fabijom Fonjinijem od 3:0.

Najiskrenije se smejao sam Beker.

Za kraj, Novak je otkrio da se dogovorio sa Bekerom da razmene nekoliko udaraca u Majamiju, marta ove godine, koliko je nemačkom veteranu bilo potrebno da se fizički pripremi.

„Jedva čekam da ti zakucam ritern na tvoj prvi servis“, dobacio je Đoković Bekeru.

 

Kasnije, kada se „ohladio“ od nove pobede, Đoković je na Twitteru čestitao Janku i Biljani Tipsarević na prinovi i posvetio im pobedu nad Fonjinijem.

S obzirom na to da je prošle jeseni zaprosio dugogodišnju devojku Jelenu Ristić i da je venčanje planirano za ovu godinu, pretpostavljamo da neće proći dugo vremena do trenutka kada će Tipsarevići čestitati Đokovićima.

(Mondo)

Share this post: