OBJAVLJEN ŠOK SNIMAK: Srbin ušao u zlataru u Milanu, a onda je počeo brutalni napad! (VIDEO)

Negotinsko prokletstvo

Italijanski karabinjeri uspeli su da reše misteriju pljačke koja se dogodila u septembru prošle godine u  zlatari „Eleuteri“ u Milanu zbog čega su uhapšena dvojica državljana Srbije starih 30 i 29 godina.

Karibinjeri su takođe objavili i snimak pljačke.

Snimak sa sigurnosnih kamera zabeležio je trenutak u kome jedan od pljačkaša, elegantno obučen ulazi u zlataru i traži od prodavačice da mu pokaže neke od komada nakita za koje je navodno zainteresovan.

Policija je saopštila da se pljačkaš, prodavačici obratio na engleskom jeziku. Snimak prikazuje kako  prodavačica odlazi u pomoćnu prostoriju da uzme nakit,  a pljačkaš kreće za njom.

U tom trenutku razbojnik napada i veže selotejp trakom prodavačicu.

Pogledajte video:

Odmah zatim, u zlataru ulazi drugi pljačkaš, koji je svom saučesniku pomogao da spakuje zlato i dragulje i nestanu u nepoznatom pravcu.

 

Podesetimo,  karabinijeri su rasvetlili razbojništvo, koje se u septembru prošle godine dogodilo u zlatari „Eleuteri“ u Milanu i uhapsili dvojicu državljana Srbije, starih 30 i 29 godina.

Pljačka se desila 21. septembra u ulici Svete Andree.

Policija ih je identifikovala zahvaljujući otiscima stopala – prenose italijanski mediji. Prema rečima italijanske policije, ova pljačka po načinu izvršenja liči na pljačke koje izvodi čuvena banda kradljivaca nakita „Pink Panter“.

(Kurir)

Share this post: