Osmog dana osmog meseca otvara se „lavlja kapija“

Astrologija

foto: pixabay.com

Astrološki period Lava proteže se od 23. jula do 22. avgusta, a u tom periodu jedan datum je posebno značajan – to je osmi avgust.

Osmog dana osmog meseca otvara se „lavlja kapija„. Stotinama godina unazad astrolozi pričaju o ovoj pojavi, jer otvaranje ove kapije dovodi do priliva neverovatne energije, i to se ne odnosi samo na Lavove, već na sve znakove.

ČETIRI STVARI KOJE TREBA DA ZNATE O LAVLJOJ KAPIJI

1) BROJ OSAM

Sa stanovišta astrologije, osam je jako važan broj jer predstavlja balans između materijalnog i nematerijalnog sveta. Zato otvaranje ove kapije donosi harmoniju i mir u vaš život.

2) POGLEDAJTE U NEBO

Brojne stvari prate otvaranje kapije, a najočitija od svih je približavanje Sirijusa, najsjanije zvezde, Zemlji. A baš večeras Sirijus će biti direktno iznad piramida u Gizi. U drevnom Egiptu se ovaj dan slavio iz tog razloga, ali i zbog podizanja nivoa Nila. Energija Sirijusa podseća nas da mi nismo u univerzumu, već smo i sami deo njega, i da su nam otvorene sve mogućnosti.

3) POGLEDAJTE U SEBE

Otvaranje lavlje kapije pokazaće se i u vašem telu, tačnije u solarnom pleksusu. Solarni pleksus je mesto koje čuva energiju manipura čakre iz kojeg se razvijaju principi, etika i uverenja koja smo spremni da branimo. Ova čakra nam omogućava da izražavamo svoju moć u svetu i predstavlja sedište naše volje i sposobnost da započnemo aktivnost, da odredimo granice.

Zato ovih dana naročito treba da ugađate sebi, i nemojte se plašiti da ćete ispasti egoisti. Ne zaboravite, ovo je vreme balansa, i zato slobodno prigrlite svo samopouzdanje i ljubav prema sebi koju ćete osetiti.

4) FOKUSIRAJTE SE NA BUDUĆNOST

Lavlja kapija biće otvorena od 8. do 14. avgusta, ali to ne znači da tu staje sve. Na ovaj period gledajte kao na vreme za punjenje baterija i upamtite osećaje koje će probuditi u vama, i primenjujte lekcije koje ste naučili i u budućnosti.

(truththeory.com)

Share this post: