Otišla da ukloni jajnike i doživela čudo

vn

Primljena je u bolnicu sa ozbiljnim bolovima zbog abdominalnih grčeva i umesto operacije jajnika kada se probudila lekari su joj saopštili da je postala majka.

Rebeka Oldman koja je otišla na operaciju uklanjanja jajnika progovorila je o svom šoku kada su joj doktori saopštili da je nosila bebu tešku 4 kilograma. .

„Taman sam se borila sa činjenicom da nećemo moći da imamo još dece zbog mojih problema sa jajnicima i sad odjednom imamo sina“, rekla je ona. Rebeka priča da je mesecima imala stomačne grčeve i da je često išla na testiranje. Bila je na tri skenera, dva testa krvi i šest testova za trudnoću kako bi se utvrdio uzrok bola.

U novembru prošle godine primljena je Midlmor bolnicu u Manukau Sitiju na Novom Zelandu kako bi operisala jajnike. Hirurzi su se šokirali kada su unutar nje našli zdravu bebu. Probudili su je i rekli joj da će izvršiti carski rez umesto operacije jajnika. Rebeka i njen partner, Džejm Tajpen, već imaju ćerku Hejli, koja je bila stara 20 meseci kada se rodio mali Džejms.

„Baš mi je drago što su me probudili i rekli mi da ću imati još jedno dete. Čak i ako je bilo na kratko, bolje što su tako uradili nego da su me samo probudili i dali mi bebu“, rekla je Rebeka. Sada Rebeka i njen partner istražuju kako je moguće da nisu znali da je trudna.

(Žena)

Share this post: