OTKRIVAMO: Ko je, zaista, Anđelkin „Andrija“?!

Anđelka i Andrija

foto: Facebook

Glumicu Anđelku Prpić zavoleli ste ulogom Anđelke u sitkomu „Andrija i Anđelka“. Njoj veliku podršku u životu pružaju suprug Dario Prpić i sin Jakša.

Inače, zahvaljujući Anđelkinom poslu, njen suprug često je prati na gradskim dešavanjima, pa je čest „gost“ domaćih medija.

Foto Printscreen/Instagram foto: Printscreen/Instagram

„Nisam pristalica njegovog promovisanja i to je nuspojava mog posla. Nažalost, s ovom novom generacijom tehnologije zaista ne možete da izbegnete takve stvari. Moj muž nije javna ličnost i niko od nas dvoje nema želju da on to postane.

[adsenseyu1]

Dario je ponosan na mene i uspeh koji sam postigla, ali on je isto tako čovek koji ima svoje ime, prezime i veoma uspešnu karijeru. Mogu samo da kažem – svaka mu čast, kao i generalno svim partnerima javnih ličnosti koji treba da nose to breme, ali to je ljubav“, rekla je ranije za Anđelka.

Foto Printscreen/Instagram foto: Printscreen/Instagram

Njih dvoje su u leto 2016. proslavili pet godina braka.
[adsenseyu1]

„U principu, Dario i ja nastojimo da na neki način obeležimo svaki jubilej. Kada se osvrnem, pomislim: Bože, je li moguće da je već prošlo toliko godina, ali kada vratim film, vidim Jakšu koji ima četiri godine i shvatim da se zaista toliko toga izdešavalo. Ipak, sve mi deluje kao da smo na početku“, rekla je tada Anđelka.

Foto Printscreen/Instagram foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs)
[adsenseyu2]

Share this post: