OTKRIVEN identitet „Skrivenog“ u rijalitiju „Parovi“: U pitanju je POZNATI PEVAČ!

Otkriven identitet

foto-ilustracija: TV Happy printscreen/Parovi

Misterija o skrivenom učesniku „Parova“ konačno je okončana. Kako Kurir saznaje, osoba o kojoj je brujala cela Srbija i pokušavala da otkrije njen identitet je Ljuba Aličić.

Poznati folk pevač se tokom prošle sezone Hepijevog rijalitija uspešno krio iza zamućenog glasa i javno vređao takmičare i otkrivao njihove tajne.

Najveći RIJALITI BLAM ikad: Kako šerpom tople vode zagrejati bazen… – VIDEO

Ljuba se uvek dobro pripremao za emisije. Samo je nekoliko ljudi iz produkcije znalo da on stoji iza svega, ali po ugovoru nisu smeli da otkrivaju njegov identitet.

Pošto Aličić nije pristao da učestvuje u rijalitiju, prihvatio je ponudu da bude tajanstveni. Imao je zadatak da pravi svađu u luksuznoj vili.

Bio je upoznat sa životima svojih kolega, a o anonimnim ukućanima je prikupljao informacije iz medija i raspitivao se kod svojih poznanika koji su povezani s njima – otkriva naš izvor i dodaje da će vlasnik brojnih hitova i ove sezone povremeno imati ulogu tajanstvenog.

– Ljuba planira da se ponovo uključuje u program i komentariše takmičare onako kako ih on vidi. Produkcija je bila zadovoljna kako je to radio ranije, pa je zainteresovana da ga angažuje i u buduće – kaže jedan pevačev prijatelj.

Brutalno: Nakon TUČE u rijalitiju „ZADRUGA“, jedna učesnica diskvalifikovana – VIDEO

Pozvali smo Aličića za komentar.

– Tačno je da sam bio tajanstveni u „Parovima“, to mogu da budem i dalje, nije mi problem. Ne bih da budem obavezan učesnik. Ne bih bezveze da gubim vreme, pogotovo ne za sitnu lovu. Imam dosta posla, radim i radnim danima, a o vikendima da i ne pričam – kaže folker za Kurir.

KUSTURICA OTKRIO STRAŠNU ISTINU: Rijaliti je političko oruđe!

(Kurir.rs)

Share this post: