Ova devojka ima VELIKI problem, doživljava i do pedeset orgazama dnevno! Evo kako to izgleda…(VIDEO)

Ona je rešila da se suoči sa problemom. Pronašla je dečka, počela je da meditira i počela je da primenjuje jedan medicinski tretman.

Amerikanka Amanda Grajs (27) boluje od retkog poremećaja usled kojeg ima i do 50 orgazama dnevno. Ona orgazme ne može da kontroliše i oni nemaju veze sa njenom seksualnom željom.

Dešavaju se kada se vozi automobilom, sedi u kafiću, pa čak ih izaziva i preglasna muzika. O njenom slučaju su svetskim mediji pisali još 2014. godine.

Prema Amandinim rečima, ona od svoje šeste godine ima taj problem, prenosi Dejli Mejl.

– Nije ugodno, postalo je mučenje. Godinama sam patila, bilo me je sramota da kažem porodici i prijateljima o tome šta mi se dešava – priča Amanda.

– Dnevno mogu da imam i po 50 orgazama. Nekada za jedan sat imam pet ili 10 zaredom. To se dešava i kada sam sa prijateljima ili u javnosti. Sramota me je.

Ubija me iznutra. Kada se to desi kad sam u javnosti samo se nasmejem i pretvaram da je sve u redu – kaže Grajsova.

Ipak, ona je rešila da se suoči sa problemom. Pronašla je dečka, počela je da meditira i počela je da primenjuje jedan medicinski tretman.

– Prošle godine počela sam da učim o svom stanju. Iako sam se mnogo puta razočarala i lekare konačno sam upoznala doktora koji je stručnjak za bolove u karlici.

Nadam se da sam našla način kako da kontrolišem orgazme – kaže Amanda.

– Postoje načini na koje mogu da smanjim intenzitet orgazama iako su oni i dalje konstantno prisutni. Uzimam lekove kako bih opustila to područje i vežbam kako bih skrenula misli od problema – kaže Amanda kojoj veliku podršku pruža i njen dečko Stjuart Triplet (25).

Njih dvoje su se upoznali pre nekoliko godina, ali prema nalogu lekara, zbog Amandinog stanja ne smeju da imaju seks, prenosi Dejli Mejl.

– Bilo mi je teško da mu objasnim moje stanje. Nisam bila sigurna kada je pravo vreme za to ili kako će da reaguje. Međutim shvatio je i pruža mi veliku podršku – rekla je Amanda.

Podsetimo, ona nije jedina osoba koja pati od nekontrolisanih orgazama. Ranije smo pisali o medicinskoj sestri koja ima i 100 orgazama dnevno.

Pogledajte video o Amandi i njenom problemu:

Share this post: