Ovo je 10 najpopularnijih teorija o vanzemaljcima

NLO

Od toga da su već kontaktirali s ljudima, da vrše eksperimente na nama, posmatraju nas ili čekaju da evoluiramo, evo 10 najpopularnijih teorija o vanzemaljcima.

1. Teorija „zoološkog vrta“ – Čovečanstvo posmatraju vanzemaljci koje krasi izuzetna inteligencija. Ne kontaktiraju nas kako se ne bi upleli u razvoj života na Zemlji, a mogućnost kontakta postoji ako evoluiramo u naprednija bića.

2. Teorija spora – Vanzemaljci su na Zemlju poslali spore koje su evoluirale u neke oblike života. To čine pomoću asteroida i drugih letećih objekata na koje pričvrste bakterije pa ciljaju planete na kojima je moguće stvoriti život.

3. Dogovor s vanzemaljcima – Tehnološki superiorni vanzemaljci kontaktirali su američku vladu još 1948. te s njima napravili sporazum u kojem su nam vanzemaljci dali svoju naprednu tehnologiju, a mi njima pravo da eksperimentišu na ljudskoj rasi.

4. Frenklin zavera – Britanci su prikrili tragove rase divovskih ljudi na kanadskom Arktiku. Oni su navodno vanzemaljci, a odgovorni su za smrt izgubljene ekspedicije na Arktik 1840. godine.

5. Mesec kao svemirski brod – Mesec je šuplji svemirski brod doveden do Zemlje pre 11.000 godina. Unutar njega žive vanzemaljci i manipulišu našim mozgovima.

6. Raelian pokret – Versko je udruženje koje propoveda da su život na Zemlji stvorili vanzemaljci koji se zovu Elohim. Oni često posećuju Zemlju, ali ih smatramo za bogove i anđele.

7. Hitlerizam – Arijevska rasa potomci su vanzemaljske vrste koja se parila s ljudskom. Po toj se teoriji Hitler skriva s tim vanzemaljcima te čeka vreme za uspostavu 4. Rajha.

8. Elita reptila – Vanzemaljci koji su reptili imaju sposobnost da menjaju oblik, porobili su čovečanstvo te postavili vanzemaljce u društvene, političke i finansijske elite na Zemlji. Navodno su neki od njih i britanska kraljica, Džordž Buš i drugi.

9. Ljudi u crnom – Oni stvarno postoje, prikrivaju svako delovanje vanzemaljaca na našoj planeti, dok se i među samim agentima nalaze vanzemaljci.

10. Pradavni vanzemaljci – Oni su tokom prošlosti često posećivali Zemlju. Pomogli su u izgradnji piramida, Stounhendža, a dokaz o njihovom postojanju navodno je uklesan na zidove piramida.

(24sata.hr)

Share this post: