Pesnice u službi pravde: Sklonite se sa puta VELIKOM Rusu! – VIDEO

Incident

foto: printscreen

Nepoznati mladi nasilnik, koji je u utorak ujutro u centru Kalinjingrada udario devojku pesnicom u glavu, brzo je kažnjen zbog svoje sramotne reakcije jer se jednom sugrađaninu nije nimalo svidelo što se okomio na slabiji pol.

Muškarac u beloj majici na identičan mu je način pojasnio da to tako neće ići, a povod čitavom incidentu, u kojem je učestvovalo nekoliko ljudi, bio je prelazak preko ulice.

Naime, mladić na pešačkom prelazu odlučio je prisiliti taksistu da se zaustavi ispred zebre, što je u putniku sklonom agresiji probudilo potrebu da napusti vozilo i krene da deli svoju pravdu.

Muškarac u beloj majici odmah mu je uzvratio, baš kao i njegovom jednako ratobornom prijatelju, a u priču se umešao i taksista koji je stao na stranu svojih klijenata.

Muškarca u beloj majici poprskao je suzavcem po očima, što su mladići pokušali da iskoriste, ali srećom i taj je građanin uz sebe imao društvo, prijatelja koji ga je zaštitio od napada.

I dok policija još uvek pokušava da utvrdi identitete učesnika tuče, kao i okolnosti, korisnici društvenih mreža zaključili su da je par prelazio na crveno svetlo i da je partner devojke glupo postupio kada je telom odlučio da zaustavi saobraćaj.

Istovremeno su očekivano redom osudili divljaka koji je devojku povredio, odnosno pohvalili prolaznika koji joj je istog trenutka priskočio u pomoć.

Source: (VIDEO) Tukao djevojku nasred ulice, a potom požalio što se rodio by virealno on Rumble

(Magazin.ba)

Share this post: