PITANJE KOJE SLAMA SRCE Fudbaler koji je preživeo pad aviona se probudio iz kome i RASPLAKAO SVE (VIDEO)

koma-covek-bolnica

Jedan od trojice igrača brazilskog fudbalskog kluba Šapekoense koji je preživeo avionsku nesreću u kojoj je poginula 71 osoba još uvek ne zna za tragediju koja se dogodila.

U padu aviona poginulo je 19 igrača, a od šestoro preživelih bila su trojica fudbalera – Alan Rušel, Džekson Ragnar Folman i Elijo Ermito Zampijer Neto.

TV Globo javlja kako je Neto, koji se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege u kolumbijskoj bolnici, kada se probudio iz kome, prvo upitao za rezultat utakmice s Atletiko Nacionalom na koju su se zaputili avionom.

Televizijska stanica izveštava kako su lekari izbegavali da razgovaraju s njim o nesreći po preporuci psihologa koji tvrde da bi saznanje o tragičnoj smrti njegovih prijatelja izazvalo emocionalni šok što bi dosta uticao na njegov oporavak.

Neto je prvi put u subotu skinut s aparata koji su ga održavali na životu i to samo nekoliko dana nakon što je njegov otac otkrio da će Neto moći ponovo da igra fudbal, piše Jutarnji list.

– Moj sin je sve bolje i bolje. Upravo su mu operisali nogu i lekari su potvrdili da će ponovno moći da igra fudbal.

Hvala vam na svim molitvama, a mi ćemo se nastaviti da se molimo jer još uvek nemamo potvrdu da će se potpuno oporaviti.

U međuvremenu je otkriveno kako je Neto čitao Bibliju pre tragične nesreće.

Biblija je pronađena na mestu nesreće i predata njegovoj supruzi, koja je otkrila kako sveto pismo uvek nosi sa sobom, gde god da ide.

Pogledajte video:

(Jutarnji list)

Share this post: