Platio je 6.000 dolara za avionsku KARTU: Evo šta je sve dobio za te pare! – VIDEO

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Kada avionsku kartu u jednom smeru platite 6.000 dolara, očekujete najmanje zlatna sedišta u avionu. Kejsi Nejstat je odlučio da proveri šta će od „Katar Ervejza“ dobiti za taj novac. Nije mu bilo žao da iskešira pomenutu sumu i svima pokaže kako se proveo.

Let je trajao 12 i po sati, a Kejsi nam je pokazao šta je za svoj novac sve to vreme imao na raspolaganju.

– Mogao sam da naručim bilo šta u bilo kom trenutku – kaže on i objašnjava da je, osim hrane dobio i pidžamu, papuče i neseser pun razne kozmetike.

Moj prvi obrok bio je omlet, palačinke, dimljeni losos i kavijar, uz šampanjac, naravno.

Kada je rekao da mu se spava, stjuardesa mu je namestila krevet.

printskrin: Youtube/CaseyNeistat

– U biznis klasi ima toliko prostora da možete bez problema, i ne smetajući drugim putnicima, raditi vežbe za svoje telo, kako se ne biste ukočili tokom tako dugog leta.

Na raspolaganju mu je bio odličan izbor filmova, serija, muzike, a što je posebno zanimljivo, mogao je da razgleda i avion u kom se nalazio, i da vidi šta se sve dešava među oblacima.

U jednom delu aviona se nalazi i bar u kojem je izbor pića odličan, kaže Kejsi, a i kada vam se pije kafa možete da birate: espreso, late, kapućino.

Toalet nije mnogo veći od onog u delu aviona za putnike sa jeftinijim kartama, ali je lepši i opremljeniji. Tu vas čekaju neraspkaovane četkice za zube, peškiri, dezodoransi, razne kreme…

Pogledajte video i napišite nam u komentaru da li sve to vredi 6.000 dolara.

(Telegraf.rs)

Share this post: