Pogledajte novu kuću Bijonse, vrednu 85 miliona dolara!

Nova kuća Bijonse

Bijonse i Džej Zi navodno već duže vreme gledaju jednu luksuznu kuču u brdima Los Anđelesa, koja košta neverovatnih 85 miliona dorala. Par je izgleda veoma zainteresovan, jer su nekoliko puta bili u razgledanju, a sama kuća predstavlja san svakog poznatog para – spolja deluje sasvim normalno, a zapravo je oličenje luksuza.

Jednospratnica od 2.140 kvadrata ima sve što možete da zamislite. Pored „standardne opreme“ – 8 spavaćih soba, 15 kupatila i zakrivljenog „infiniti“ bazena – tu je i ogroman vinski podrum, privatni bioskop sa 24 mesta i neverovatna garaža.

Pogled „puca“ na ceo Los Anđeles, a sama kuća se nalazi na mirnom mestu, u brdima, što je idealno za poznate ličnosti. Iako iz agencije za nekretnine nisu potvrdili da najmoćniji par u muzičkoj industriji želi ovu kuću, više izvora tvrdi da je to istina.

Inače, ovu kuću je sagradio milijarder Brus Makovski, na zemljištu koje je kupio pre dve godine za 12 miliona, i opremio ju je najnovijom tehnikom i detaljima o kojima obični ljudi mogu samo da sanjaju.

Između ostalog, tu je vodka bar sa 12 mesta za sedenje, luksuzan sto za goste sa 24 mesta i tanjiri i escajg sa potpisom „Roberto Kavali“, a svaki komplet vredi 4.000 dolara.

Vinski podrum nije samo ogroman, već dolazi u potpunosti opremljen skupocenim „Dom Perinjon“ vinima, a tu su i frižider i espreso mašina – aparati koji su u potpunosti ugrađeni u zidove.

Naravno, dva ogromna ormana – za nju i za njega – opremljeni su luksuznim nameštajem kako bi i odabir odeće bio poseban doživljaj.

Poseban „detalj“ je garaža sa 16 automobila, koja je opremljena posebnim liftom za kola. Tako po želji možete kola da podignete u galeriju i divite se pogledu dok pijuckate kafu.

(Žena)

Share this post: