Pogledajte predviđanje kako će ljudi izgledati za 50 godina! (VIDEO)

Ilustracija

Promene ljudskog roda, njihovih navika i međusobnih odnosa, posebno u poslednjih 20 godina otkada svedočimo nagloj ekspanziji tehnologije, drastično su se promenili.

Današnje ljude teško je iznenaditi, pa se svet pretvoren u „globalno selo“ više ne iščuđava naučnim otkrićima, kao što je to nekada bio slučaj.

Sve nam je nekako postalo dostupno i jedino predviđanja budućnosti su ono što iznenađuje ljude.

Ovih dana napravljene su određene projekcije kako bi to svet mogao ida zgleda za stotinu godinu, odnosno, kako će to ljudska bića izgledati i kako će se ponašati u međusobnim odnosima.

Društvo koje se bavi otkrivanjem tajne nauke ASAPSiende objavilo je video u kojima pokušavaju da reše mnoge nedoumice, pa čak i ako njihova predviđanja nisu tačna neverovatno su ubedljiva.

Oni tvrde da će se do 2050. godine razviti potpuno nova vrsta čoveka, kao posledica genetskog inženjeringa, ponašanja i prirodne selekcije, odnosno, zbog promena koje će nastupiti kao posledica globalnog zagrevanja.

Tvrde i da će moći da se biraju osobine buduće bebe, a kaže se i da će biti zavisne od novih tehnologija i tehničkih sredstava koja će se pojaviti.

A kako će to sve izgledati pogledajte u narednom videu.

(RADIOSARAJEVO)

Share this post: