Pogodila predsednika države voćkom u glavu, pa dobila stan! – VIDEO

Pogodak

Kako biste „naterali“ predsednika države da čuje i usliši vaše molbe?

Pretpostavljamo da nikada ne biste napisali svoje ime i broj telefona na mango i gađali time u glavu šefa zemlje? Upravo je to uradila jedna žena iz Venecuele, a da sve bude smešnije njen gest je dao rezultate!

Naime, Marleni Olivo, rešila je da iskoristi posetu predsednika Nikolasa Madura njenom kraju, i tokom mitinga sa pristalicama iz mase ga gađa mangom. Uspela je u nameri, i voćka je dospela u ruke (ali pre toga „na glavu“) venecuelanskog predsednika.

Kasnije te večeri u svojoj tv emisiji Maduro je pokazao taj isti mango.

– Piše „Nazovi me ako možeš“ sa brojem telefona i imenom. Marleni ima problem sa svojim domom. Ali ona će već u narednih nekoliko sati dobiti stan. Odobrio sam stan za nju u sklopu „Velike venecuelanske misije za stambeno zbrinjavanje“. Sutra, najkasnije prekosutra, ona će držati ključeve u svojim rukama – ispričao je predsednik, nekadašnji vozač autobusa, dodajući da će pojesti mango.

– Nisam imala papir u tom trenutku. Bila sam gladna i jedino što sam imala kod sebe bio je mango. Rešila sam da ga iskoristim – kaže ova žena koju je zadesila srećna sudbina, a prenosi CNN.

Sada je njen san stvarnost, a sve što je bilo potrebno za to jeste malo smelosti, ludosti i jedna slatka voćka!

(Dnevno.rs)

Share this post: